Nyheter

KÖLN: En politibil står utenfor den militære delen av flyplassen i Köln 14. august, der tysk politi har mistanke om sabotasje.

Øker sikkerheten ved tyske militærbaser

Hendelser ved to tyske militærbaser har ført til mistanke om sabotasje.

Publisert

Mistanke om sabotasje ved to tyske militærbaser onsdag forrige uke gjør at Tyskland øker sikkerheten ved alle basene i resten av landet.

En talsperson for det tyske forsvaret fortalte onsdag at de hadde reagert raskt etter forrige ukes hendelser ved to militærbaser.

Økt antall streifrunder, sjekk av gjerder rundt militærleirene og gjennomgang av sikkerhetstiltak er blant grepene Bundeswehr, som det tyske forsvaret heter, har gjennomført.

Sabotasjemistankene mot en base i Köln og en Nato-base i Geilenkirchen er ikke bekreftet, men likevel har man skjerpet sikkerheten.

Beredskapsnivået i de tyske forsvarsleirene er fortsatt på det laveste av fire nivåer, understreker en talsperson i det tyske forsvarsdepartementet til nyhetsbyrået DPA.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Powered by Labrador CMS