Nyheter

FLYTTING: Forsvarsmateriell har overtatt 100 av rundt 2400 ansatte i Forsvarets logistikkorganisasjon.

Flytter hundre ansatte ut av Forsvaret

Forsvarssektoren er i gang med den store omstillingen. Nå har over tusen avtaler og hundre ansatte blitt flyttet til Forsvarsmateriell. 

Publisert Sist oppdatert

Sektorreformen F24 er navnet på en stor omstillingsprosess som skal effektivisere og gjøre forsvarssektoren bedre. 

Nå er den første store endringen gjennomført. 

Den 1. oktober ble nemlig rundt 1100 avtaler og 100 ansatte overført fra Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) til Forsvarsmateriell (FMA). 

Det skriver FMA i en pressemelding

De ansatte flyttes fra Avdelingen for strategiske anskaffelser i FLO og starter i den nye avdelingen Anskaffelser i FMA. 

Avtaler knyttet til drivstoff, mat, ammunisjon og flyreiser blir dermed overført fra FLO til FMA. Leverandører vil ikke merke noe til omstruktureringen, melder FMA. 

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Dette er et resultat av at det i august i fjor ble besluttet av Forsvarsdepartementet at anskaffelsesfunksjonene i forsvarssektoren skulle samles i  Forsvarsmateriell og Forsvarsbygg. 

– Denne dagen har vi virkelig sett frem til. Nå er vi i gang med arbeidet med å etablere den nye samlede anskaffelsesfunksjonen i tråd med Forsvarsdepartementets beslutning. Vi er også veldig glade for å ha fått så mange nye dyktige kolleger som styrker den samlede leveransen vår og som blir med på å utvikle etaten vår videre, sier FMA-direktør Gro Jære i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS