Nyheter

HØYTEKNOLOGISK: F-35 tar av fra Ørland flystasjon.

Ny visepresident for F-35-programmet

Lockheed Martin kunngjorde onsdag at Chauncey McIntosh tar over som ny visepresident og daglig leder for F-35 Lightning II-programmet fra 1. desember 2024.

Publisert

Kortversjon:

Chauncey McIntosh tar over som visepresident og daglig leder for F-35-programmet fra 1. desember, etter Bridget Lauderdale som går av med pensjon.

McIntosh har over 20 års erfaring og vil fokusere på å forbedre kundeopplevelser og øke F-35-programmets kapasitet og pålitelighet.

Oppsummeringen er generert av kunstig intelligens, men gjennomlest av en journalist.

Lockheed Martin kunngjorde i går at Chauncey McIntosh vil ta over som ny visepresident og daglig leder for F-35 Lightning II-programmet fra 1. desember, etter Bridget Lauderdale som vil gå av med pensjon ved slutten av året etter en 38 år lang karriere i selskapet.

Chauncey McIntosh har over 20 års erfaring innen programledelse, ingeniørfag og kundesamarbeid, inkludert tidligere roller som visepresident for F-35-programmet og leder for Integrated Warfare Systems & Sensors.

Han ledet utviklingen av Aegis Weapon System-programvare, og har erfaring fra både trenings- og logistikkløsninger i Lockheed Martin. 

Som visepresident og daglig leder for F-35-programmet vil McIntosh være ansvarlig for å styrke positive kundeopplevelser ved å forsterke og kontinuerlig øke kapasiteten og påliteligheten til F-35, vise frem betydelig programfremgang og sikre at F-35-programmet oppfyller kravene til hastighet, smidighet, kvalitet og rimelighet som både amerikanske og internasjonale kunder fortjener og forventer, skriver Lockheed Martin i en pressemelding.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

DAGLIG LEDER: Ny visepresident for F-35 lightning-programmet Chauncey McIntosh.

Han har en bachelorgrad i elektroteknikk fra Georgia Institute of Technology og en mastergrad i bedriftsøkonomi fra American InterContinental University.

Til dags dato har 19 globale kunder valgt F-35. Mer enn 1 000 F-35-fly er for øyeblikket operative rundt om i verden og har generert mer enn 922.000 flytimer. 

F-35 opererer fra 33 baser over hele verden, inkludert ti nasjoner som opererer på eget territorium. Etter hvert som motstanderne utvikler seg og eldre fly blir foreldet, er F-35 avgjørende for å opprettholde luftdominans i flere tiår fremover, skriver Lockheed Martin.

Powered by Labrador CMS