Pressemelding:

BYTTER JOBB: Nyhetsredaktør Silje Kampesæter forlater Forsvarets forum.

Forsvarets forum må ut på ny redaktør-jakt

PRESSEMELDING: Nyhetsredaktør Silje Kampesæter gir seg i Forsvarets forum - blir distriktsredaktør i NRK.

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Halvannen måned etter at hun tiltrådte som nyhetsredaktør i Forsvarets forum, er det nå klart at Silje Kampesæter har takket ja til jobben som distriktsredaktør i NRK Innlandet på Lillehammer.

– Det var ikke helt slik jeg planla det, da jeg søkte og fikk jobben som nyhetsredaktør i en redaksjon jeg virkelig elsker, sier Kampesæter.

– Jeg har vært i Forsvarets forum i litt over to år og har fått muligheten til å være med å utvikle redaksjonen i den retningen den nå går, med rekord på rekord lesertallmessig. Det har vært himla moro, rett og slett fordi det er gøy å se hva vi kan få til når vi jobber sammen og drar i samme retning, mot et tydelig felles mål: å bli størst og best på å dekke Forsvaret, forsvars- og sikkerhetspolitikk i Norge.

Ansvarlig redaktør Stian Eisenträger takker for innsatsen Kampesæter har lagt ned i løpet av perioden hun har jobbet i Forsvarets forum, først som journalist og podkast-vert fra høsten 2018, deretter som fungerende digitalredaktør og ansvarlig for redaksjonell utvikling, og fra 1. februar i år som nyhetsredaktør.

– Silje har betydd mye for hva Forsvarets forum er blitt til i dag, og jeg er glad for at vi fikk muligheten til å jobbe sammen, sier Eisenträger.

Redaktøren sier at selv om han hadde håpet på at Forsvarets forum skulle få beholde henne en god stund til, er han stolt og glad på Kampesæters vegne for at hun nå har fått en høytstående stilling i NRK.

– Forsvarets forum tiltrekker seg dyktige mennesker, som får mye ansvar og gode muligheter til å utmerke seg. Vår 75 år lange historie har vist at vår kompetente redaksjon nærmest fungerer som et klekkeri for profilerte journalister, redaktører og andre mediefolk, sier redaktøren.

Nyhetsredaktør-stillingen kommer til å bli lyst ut så snart som mulig, opplyser Eisenträger.

Kampesæter sier hun er utrolig takknemlig for den tiden hun har hatt i Forsvarets forum, og gleder seg til å følge med på hvordan redaksjonen vil utvikle seg videre.

– Når det er sagt, så gleder jeg meg også utrolig mye til å ta fatt på nye oppgaver i NRK Innlandet. Det er et distriktskontor med mange dyktige medarbeidere med lang erfaring. Så her er det mye nytt å lære for egen del, og så håper og tror jeg at jeg også kan dele ett og annet av min egen erfaring, sier Silje Kampesæter.

Vil du bli vår nye kollega? Forsvarets forum søker også etter nyhetsjeger og sikkerhetspolitisk reporter!

Powered by Labrador CMS