Pressemelding:

En feirende redaksjon.
En feirende redaksjon.

En halv million sidevisninger, rekordmange unike brukere og flere besøk på forsiden

PRESSEMELDING: Rekordene kom på rekke og rad i februar.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I februar slo Forsvarets forum rekord på rekord. Nettsiden bikket en halv million sidevisninger, som er det høyeste tallet registrert på en måned.

– Aldri før har flere lest Forsvarets forum på nett. Det er rett og slett deilig å endelig nå den halve millionen, attpåtil i februar, årets korteste måned - og det er ikke en gang skuddår! sier ansvarlig redaktør Stian Eisenträger.

Forsvarets forum har også fått flere unike brukere. I februar 2021 var det i snitt 7510 unike brukere daglig.

– Leserne har en stor appetitt for forsvarsnyheter og -reportasjer, men også for sikkerhetspolitikk og debatt. Målet vårt er å nå ut til en enda større del av befolkningen med vår gode og viktige journalistikk, fortsetter Eisenträger.

Forsiden har også flere besøk enn den har hatt tidligere. 115.114 sidevisninger for å være nøyaktig.

I november 2020 kunne Forsvarets forum melde om en eventyrlig vekst. På tre måneder hadde fagmediet nesten like mange sidevisninger som hele 2019 til sammen: 1,3 millioner sidevisninger. Det var i seg selv en dobling fra året før. Mars har så vidt kommet i gang og allerede har vi bikket 1 million sidevisninger så langt i år.

– Dette er et resultat av iherdig innsats fra hele redaksjonen, kombinert med at vi har innført én leder med ansvar for nyheter, og én for de lengre løpene. Dermed kan vi jobbe for å være best på nyhetene som skjer time for time, samtidig med at vi har forberedte løp på kveldstid og i helgene, sier Eisenträger.

Nå leter redaksjonen etter flere medarbeidere. Forsvarets forum har utlyst to faste stillinger - en nyhetsjeger og en sikkerhetspolitisk reporter.

Powered by Labrador CMS