Nyheter

MAGISK MØTE: Forsvarssjef Eirik Kristoffersen overrakte coin til Alexx Alexxander. Om det skjedde på magisk vis, vites ikke.

Forsvarssjefen overrasket kjent magiker

Alexx Alexxander fikk et hyggelig møte med Eirik Kristoffersen under et veteranarrangement.

Publisert Sist oppdatert

Organisasjonen Veteran møter Veteran markerte i helga sitt tiårsjubileum på deres faste møtested i Lommedalen i Bærum.

Magikeren og illusjonisten Alexx Alexxander ble hyret inn til å opptre på arrangementet. 39-åringen er kanskje best kjent fra Norske talenter i 2010 og har siden levd av å imponere med magiske triks og tryllekunster. 

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

På hans offentlige Facebook-side var han tydelig glad for å ta del i markeringen.

– En flott opplevelse fylt av glede og moro. Jeg er stolt av å kunne bidra til en positiv opplevelse for hele familien. I tillegg er det en ære å få bidra for familiene til dem som ikke kom tilbake fra krigen eller som lever med senskader, skrev Alexxander.

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen var også til stede, som også ga en coin til Alexxander. Ifølge magikeren stod det «In memory of those who did not return from the service of peace and freedom» på coinen.

– Dette var en virkelig sterk opplevelse! For en ære! Tusen hjertelig takk, skrev Alexx Alexxander. 

Veteran møter Veteran skriver selv på sine sider at de er et forbund som «jobber for økt aktivitet blant veteraner. Vi legger til rette for og gjennomfører ulike veterantreff hvor veteraner møter veteraner».

Powered by Labrador CMS