Nyheter

PÅ TV: Eirik Kristoffersen skal på tur med Anne Lindmo i en ny NRK-serie.

Forsvarssjefen skal delta i NRK-serie

Eirik Kristoffersen blir å se i et nytt NRK-program med Anne Lindmo i oktober.

Publisert Sist oppdatert

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

I høst rulles TV-serien «Frifot» ut på NRK. Programleder Anne Lindmo får med seg åtte ulike kjendiser på tur i Oslo-området, ifølge rikskringkasteren.

I den fjerde episodene blir forsvarssjef Eirik Kristoffersen med Lindmo på tur fra Røyrivann til Tonekollen i Østmarka. 

«Eirik Kristoffersen og Anne skal sammen lete etter en av Østmarkas hemmelige hytter. De har ikke nøyaktige koordinater, men må navigere etter noen hint de har fått på forhånd. Etter å ha lett lenge i et varmt og myggrikt skogsområde tar de seg et bad, før de setter camp på toppen av Østmarkas fineste utsiktspunkt, Tonekollen.», står det i episodebeskrivelsen.

Anne Lindmo sier følgende om sin nye serie:

– Man kommer tett på når man skravler seg frem gjennom fin natur og sover ved siden av hverandre i telt og hengekøye. Det blir mye vanskeligere å holde fasaden og mye lettere å la samtalen gå til både alvorlige og veldig morsomme steder, Lindmo i pressemeldingen.

– Det er en av grunnene til at jeg elsker å være sammen med andre under åpen himmel. Man blir kjent på en spesiell måte. 

Episoden med Kristoffersen slippes i NRK TV og vises på NRK1 den 18. oktober.

PÅ TUR: Eirik Kristoffersen og Anne Lindmo skal gå på tur i Østmarka sammen på NRK i høst.
Powered by Labrador CMS