Nyheter

SKIFTE: Louise Dedichen gikk av, Eirik Kristoffersen var til stede, og Rolf Folland ble ny sjef i Brussel onsdag.

Folland tok over – Dedichen takket av

Nå er Rolf Folland forsvarssjefens representant i Brussel.

Publisert Sist oppdatert

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Onsdag var det sjefsskifte i Brussel. Louise Dedichen takket av som sjef for Militærmisjonen i Brussel, og ga stafettpinnen videre til Rolf Folland under en seremoni. 

– Jeg ser frem til å videreføre arbeidet for å opprettholde og styrke Natos relevans i en stadig mer utfordrende sikkerhetspolitisk situasjon, sa Folland under sjefsskiftet ifølge  en pressemelding fra Forsvaret. 

– Samtidig ser jeg frem til å skape en bedre balanse mellom arbeid og familieliv i min nye rolle, etter tiden som sjef for Luftforsvaret. 

Det var før sommeren klart at han ble utpekt som den nye representanten ved Natos hovedkvarter. 

Forsvarets forum møtte han dagen før han takket av som sjef for Luftforsvaret.

– Jeg synes det er sårt å forlate en sånn jobb. Det er kanskje den beste jobben jeg har hatt, og sannsynligvis den beste jeg får. Det er en liten porsjon tristhet å forlate en slik organisasjon og jobb, sa han da. 

Louise Dedichen har vært representanten i Militærmisjonen i Brussel siden januar 2020. Hun ble 60 år i april, og har dermed nådd aldersgrensen for å jobbe i Forsvaret. 

Powered by Labrador CMS