Nytt om navn

FORNYET TILLIT: Sveriges populære forsvarssjef Micael Bydén får fortsette i tre nye år. Her er han fotografert under et besøk til Livgarden i mars 2021.

Sveriges forsvarssjef får fortsette til 2024

Den svenske regjeringen har bestemt at general Micael Bydén får forlenget sin ansettelse som forsvarssjef frem til 30. september 2024.

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Micael Bydén har vært överbefälhavare (ÖB) og sjef for Försvarsmakten siden 1. oktober 2015, og får nå tre års forlengelse.

– Det er med stolthet jeg har takket ja til å fortsette som forsvarssjef. Jeg ser frem mot å fortsette jobbe i et forsvar som preges av å tenke fremover. Vi har med forsvarsplan 2020 forutsetninger for å ta ytterligere sted for å møte omverdenens krav og fortsatt være et aktivt forsvar. Alltid på plass der det skjer, og når det skjer, sier general Bydén i en kommentar på det svenske forsvarets nettsider.

Powered by Labrador CMS