Nyheter

KYIV: Brannmenn forsøker å slukke en brann etter russiske angrep i Kyiv. Det har vært meldt om eksplosjoner og rakettangrep flere steder i og rundt den ukrainske hovedstaden Kyiv natt til torsdag.

Rakettangrep nord for Kyiv

Et distrikt i Kyiv fylke, et stykke nord for den ukrainske hovedstaden, ble utsatt for rakettangrep natt til torsdag, sier den lokale guvernøren.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– I morges satte fienden i gang et rakettangrep mot et lokalsamfunn i Vysjhorod-distriktet, skriver guvernør Oleksij Kuleba, ifølge en Twitter-melding fra Ukraine News klokken 5 torsdag norsk tid.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Les også: Stanset norsk innsamling for drone til Ukraina.

Guvernøren sier det ble skutt mot infrastruktur i området, og at det jobbes med å finne informasjon om eventuelle ofre. Nødetatene jobbet på stedet tidlig torsdag morgen.

Også andre steder i landet er det hørt flyalarmer og eksplosjoner.

Ordføreren i Mykolajiv, som ligger ved Svartehavet sør i landet, sier det er hørt eksplosjoner i byen og ber innbyggeren holde seg i skjul, skriver VG.

Det er også kommet ubekreftede meldinger om eksplosjoner i den viktige havnebyen Odesa og i Tsjernihiv nordøst for Kyiv.

Les også: – Vesten må være forberedt på væpnet konfrontasjon med Russland, sier professor Katarzyna Zysk.

Powered by Labrador CMS