Nytt om navn

SJEFSBYTTE: Håvar Øie tok over kommandoen for Minedykkerkommandoen på mandag.

Ny sjef for Minedykkerkommandoen

Kommandørkaptein Håvar Øie tok over som sjef for Minedykkerkommandoen (MDK) på mandag.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Med en høytidelig seremoni mandag 23. august overtok Håvar Øie kommandoen over Minedykkerkommandoen (MDK). Frank Børresen tredde av etter å ha vært sjef siden september i fjor.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Sjef Marinen, flaggkommandør Trond Gimmingsrud, ønsket ham lykke til med ny stilling.

– Når du overtar kommando, er det et tydelig tegn på tillit. Tilliten får du på bakgrunn av din brede tjenestebakgrunn, solide erfaring fra ulike nivåer og dype forståelse for Forsvarets behov for MDK, forteller han i sin tale ifølge et Facebook-innlegg på Sjøforsvarets sider.

TRER AV: Sjef Marinen, flaggkommandør Trond Gimmingsrud (t.v), takker av avtroppende sjef MDK, kommandørkaptein Frank Børresen.

Den påtroppende sjefen gleder seg til å ta fatt på den kommende perioden.

– Som sjef MDK ser jeg fram til å ta over en avdeling med mange varierte oppgaver og oppdrag. Selv om de siste året har vært preget av koronapandemien, er jeg imponert over hva tidligere sjef MDK har utrettet og ser positivt på fremtiden for avdelingen, avslutter Øie ifølge innlegget til Sjøforsvaret.

Les mer: Norsk fregatt skal under amerikansk kommando

Powered by Labrador CMS