Nyheter

FILMLOKASJON: De tre tidligere sesongene av Kompani Lauritzen har alle blitt spilt inn på Setnesmoen i Rauma. Nå skal de finne en ny leir å filme i.
FILMLOKASJON: De tre tidligere sesongene av Kompani Lauritzen har alle blitt spilt inn på Setnesmoen i Rauma. Nå skal de finne en ny leir å filme i.

Kompani Lauritzen vurderer Drevjamoen til ny sesong

TV 2 har vært på besøk i flere leirer i Norge, blant dem er Drevjamoen leir i Vefsn kommune i Nordland.

Publisert

Kompani Lauritzen har nå fullført tre sesonger og serien har vunnet flere priser, blant annet årets nyskapning på gullruten for den første sesongen. I alle de tre sesongene har kjendis-rekruttene utfordret seg selv i Rauma på Setnesmoen leir. Nå er TV 2 på utkikk etter et nytt sted og en ny leir å filme i til neste sesong.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Les også: Løyntanten i «Kompani Lauritzen» er både sterk og seig fysisk, og sammenligner seg selv med en mellomstor traktor

Overfor Helgelendingen har seriens produsent Nils Peder Sand bekreftet at de har besøkt Drevjamoen leir som ligger i Vefsn kommune. Leiren ligger nord for Mosjøen, en by på Helgeland i Nordland. Det er der HV-14 (Sør-Hålogaland) hører til, de har ansvar for den militære beredskapen i mesteparten av Nordland.

Om Drevjamoen blir base for Kompani Lauritzen i 2023 er ikke bekreftet ennå ettersom TV 2 har sjekket ut flere mulige lokasjoner.

Powered by Labrador CMS