Nyheter:

Ahre-Ketil er en av Herman Flesvigs karakterer i serien Førstegangstjenesten.
Ahre-Ketil er en av Herman Flesvigs karakterer i serien Førstegangstjenesten.

NRK søker Ahre-Ketil statist

Ligner du på Herman Flesvig i rollen som Ahre-Ketil Lillehagen? Da kan dette være en jobb for deg.

Publisert

Forrige uke publiserte Statist.no et Facebook-innlegg hvor de søker en «Herman Flesvig look-alike». De oppfordrer følgende personer til å søke:

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

«Hvis du ligner på- eller kjenner noen som ligner på/minner om Herman Flesvig i rollen som Ahre-Ketil Lillehagen - kort hår, samme type kroppsfasong og ca. samme høyde? Send inn info, bilder og presentasjonsvideo.»

Innlegget er kommentert nesten tre tusen ganger.

Mads Korsgaard i Statist.no gir noe videre informasjon rundt stillingen til «God morgen Norge».

«Han forklarer at personen bør være mellom 20 og 30 år og rundt 180 centimeter høy. Han røper også at opptaksdagen er 6. mai, og at deler av opptaket blir i Ullensaker kommune.» Det skriver TV2.

Populær serie

NRK jobber med en ny sesong av den populære serien, hvor Herman Flesvig spiller hovedkarakterene – deriblant «Ahre-Ketil Lillehagen». Serien er sett av over tre millioner nordmenn, ifølge Kampanje.

Premieren til den nye sesongen er planlagt til høsten 2021. Herman Flesvig sa følgende til NRK etter at det ble bekreftet en ny sesong:

– Jeg ble veldig glad og litt redd når jeg fikk vite at det blir en ny sesong. Jeg vet hva det innebærer og vi har satt lista høyt, sa han.

Les mer: Youtubestjerne testet Drilltroppen og Telemark bataljon

Powered by Labrador CMS