Desemberdrillen

DESEMBER: Johanne under mestringsuka hun hadde i verneplikten i desember 2021.
DESEMBER: Johanne under mestringsuka hun hadde i verneplikten i desember 2021.

#Luke 8: Johanne har konvertert fra Hamar julebrus

Nyttårsforsettet for 2023 er å fortsette med morsomme eventyr sammen med venner.

Publisert

I spalten «Desemberdrillen» stiller Forsvarets forum ulike folk med tilknytning til Forsvaret, seks spørsmål rundt desember, tradisjoner og året som har gått. Spalten tar for seg en ny forsvarspersonhver dag i hele desember - som en forlenget julekalender.


Hva betyr desember for deg?

Navn: Johanne Korsvoll

Alder: 21

Yrke: Visespesialist som assisterende sikkerhetsoffiser. Vedlikeholdsgruppen i 132 luftving

Sted: Ørland

Desember betyr for meg adventstid som mange andre. Endelig å drikke julebrus og spise pepperkaker, kjøre rundt og se på julelys og glede meg til å komme hjem til mor og far.

Hvilken forsvarsperson hadde du gitt julegave til, og hva hadde du pakket inn?

Hadde nok vært til en av mine beste kompiser og nærmeste kollegaer. Vi kødder mye, så hadde nok printa ut noen stygge bilder av oss og lagt ved en en hilsen og erta han litt på hærbereten og hærgraden han går med selvom han nå er konvertert til luft.

Ditt mest minnerike sted å tilbringe desember måned/feire jul?

Mitt mest minnerike sted å ha juleferie er på hytta på Hafjell. Der står vi på slalåm, bader i boblebad og spiser masse god mat med gode venner.

Hva må du ha i desember?

Det jeg MÅ ha i desember er JULEBRUS! Da har jeg unngått det selvom det har vært i butikkene lenge, så det er absolutt et must. Før var det Hamars som var best, men etter jeg kom til Ørland og fikk smake Dahls har jeg konvertert! Den er altså så god! Må også ha julekalender, har ikke noe å si hvor gammel jeg er, jeg skal ha julekalender!

Hvilken nyhetssak fra året som har gått, har gjort mest inntrykk på deg? Hvorfor?

Den nyhetssaken som har gjort mest inntrykk på meg i år er vel det at Russland gikk inn i Ukraina. Husker dagen det skjedde, var vernepliktig her på Ørland da. Ble så stressa over at «verden skulle gå under», husker den natta hadde jeg tre mareritt om at russerne tok seg videre inn i Norge og våknet da av at en MB kjørte forbi vinduet mitt og av SAR QUEEN som tok av midt på natta, så «hørte» jo at krigen hadde starta. Dagen etter hadde jeg sovet såpass lite og var såpass stressa fordi vi ikke visste så mye at jeg måtte ta meg en tur på kontoret til ATV og BSTV og snakke litt med dem siden jeg bodde på rom med dem, så kjente dem veldig godt.

Hva er ditt nyttårsforsett?

Mitt nyttårsforsett er å fortsette å trene like bra som jeg har gjort i det siste og fortsette å dra på artige eventyr med vennene mine.

Powered by Labrador CMS