Desemberdrillen

SJÅFØR: Deogracias Mukula er VIP-sjåfør på Akershus festning.
SJÅFØR: Deogracias Mukula er VIP-sjåfør på Akershus festning.

#Luke 7: VIP-sjåføren har tenkt ut en helt spesiell julegave til sjefen for Sjøforsvaret

VIP-sjåfør på Akershus festning, Deogracias Mukula, fikk klump i magen da Haaland signerte med Manchester City.

Publisert

I spalten «Desemberdrillen» stiller Forsvarets forum ulike folk med tilknytning til Forsvaret, seks spørsmål rundt desember, tradisjoner og året som har gått. Spalten tar for seg en ny forsvarspersonhver dag i hele desember - som en forlenget julekalender.


Hva betyr desember for deg?

Navn: Deogracias Mukula

Alder: 19

Yrke: Vernepliktig VIP-sjåfør.

Sted: Akershus festning

For meg så betyr desember selvsagt jul og slutten på året. Det er tida der vi koser oss med masse god mat og ser tilbake på året som har gått. Om en ser tilbake på året med et smil eller ikke, kommer an på hvem du spør.

Hvilken forsvarsperson ville du gitt julegave til, og hva hadde du pakket inn?

Jeg ville ha gitt julegave til Sjef Sjø fordi han er nok personen jeg har kjørt flest ganger, og på de bilturene vi har hatt sammen, så har vi hatt et par gode samtaler. Som presang hadde han fått en t-skjorte der det står «boss of the sea defence» sånn at alle vet hva jobben hans er, dessuten så får det fram min gode engelsk.

Ditt mest minnerike sted å tilbringe desember måned/feire jul?

De beste minnene fra desember og jul for meg, er hjemme. Det blir ikke bedre enn å være hjemme i sitt eget hus med familien. Det er en «different type of vibe».

Hva må du ha i desember?
I desember så må jeg ha god mat! Pinnekjøtt på julaften.

Hvilken nyhetssak fra året som har gått har gjort mest inntrykk på deg? Hvorfor?

Som stor Liverpool-fan fikk jeg en stor klump i magen når det ble offisielt at Erling Braut Haaland skulle gå til Manchester City. Som om City ikke var gode nok fra før av, så signerer de Haaland?! Grunnen til at dette påvirka meg er jo at den overgangen minker Liverpool sine sjanser til å ta ligagullet.

Hva er ditt nyttårsforsett?

Mitt nyttårsforsett er å fortsette å gå på trening! Jeg har hatt en god periode nå der jeg har lagt bak meg dørstokkmila og vært på treningsrommet nesten hver dag. Det må jeg bare klare å holde gående neste år og, men om jeg kjenner meg selv riktig så kommer den dørstokkmila til å bli litt lengre en dag.

Powered by Labrador CMS