Nyheter

ANTIMISSIL: Afghanske myndigheter sier de har fått på plass et nytt system på flyplassen i Kabul som skal stanse eventuelle missilangrep.

Afghanistan har installert antimissil-system på flyplassen i Kabul

Med USA og flere alliertes styrker på vei ut av landet og stadige offensiver fra Taliban, har Afghanistan installert et antimissil-system på flyplassen i Kabul.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Systemet har vist seg å være nyttig rundt om i verden når det gjelder å stanse raketter og missiler, heter det i en uttalelse fra landets innenriksdepartement søndag.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Ingen detaljer er kjent om det nye systemet, men en talsmann for sikkerhetsstyrkene sier at det ble gitt til Afghanistan av deres «utenlandske venner», uten å spesifisere dette ytterligere.

Talibans krigere fortsetter sin voldsomme offensiv over store deler av landet. Før helgen hevdet Talibans politiske ledelse at de kontrollerer 85 prosent av Afghanistan. Torsdag erobret opprørerne en sentral grenseovergang til Iran.

Les også: Luftforsvaret styrker utdanningen

Powered by Labrador CMS