Nyheter

STATSMINISTEREN: Statsminister Erna Solberg sammen med intensivsykepleier Anita Slapgård og sersjant Øystein Gullhav, etter et takkearrangement på Akerhus slott for flere som deltok i evakueringen fra Afghanistan i august.

Regjeringen takket for evakueringen fra Afghanistan

Regjeringen holdt tirsdag et takkearrangement for de som bidro til evakueringen av over 1.100 personer fra Kabul i august.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

28. august landet det siste flyet med evakuerte fra Kabul i Norges evakueringsoperasjon. I løpet av to uker evakuerte Norge over 1.100 personer etter at Taliban grep makten i Kabul og Afghanistan.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Tirsdag takket regjeringen de som bidro til evakueringen under et arrangement på Akershus slott i Oslo.

AKERSHUS: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H), utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H), intensivsykepleier Anita Slapgård, sersjant Øystein Gullhav, statsminister Erna Solberg (H) og justisminister Monica Mæland (H) på Akershus slott.

– I en situasjon som var kaotisk, uoversiktlig og farlig gjennomførte de en av våre vanskeligste evakueringsoperasjoner noensinne, skriver regjeringen.

Les intervju med den norske styrkesjefen i Tbilisi: – Jeg måtte google «hva er et mottak?»

Statsminister Erna Solberg (H), utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H), justisminister Monica Mæland (H) og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) var blant de som deltok på takkearrangementet.

Powered by Labrador CMS