Nijmegen fulltegnet

En knapp halvtime tok det før plassene til Nijmegen 2017 var revet bort. Men det finnes en venteliste.

Publisert Sist oppdatert

Den norske Nijmegendelegasjonen fikk totalt 425 plasser for gående i år.
Av disse er 325 plasser til gående i avdeling og 100 plasser til individuelle gåere.

– Det ser ut til å bli 13 avdelinger som stiller deltagere og godt og vel 100 individuelle gående, sier informasjonsansvarlig i Norske Reserveoffiserers forbund (NROF) Camilla Briså.

Nijmegenmarsjen er en fire dager lang marsj som arrangeres hvert år den tredje uken i juli i byen Nijmegen i Nederland. Dagsetappene varierer fra 30 til 50 kilometer, med og uten ti kilo pakning, avhengig av alder, kjønn, og om en går som sivil eller militær. Du kan lese mer om marsjen på de offisielle sidene til Nijmegen-marsjen.

I år, som i fjor går påmelding og organisering gjennom NROF. På NROF sine nettsider kan du lese mer om påmelding, venteliste og tips til deg som skal gå.

​​

– Det er stor rift om de individuelle plassene. De som ikke har fått plass, blir automatisk plassert på venteliste. Vi vil kontakte disse hvis det blir ledige plasser. Av erfaring fra i fjor vil det bli nettopp det, så muligheten er ikke helt borte. Det kan være greit med litt is i magen for de på venteliste, sier Briså.

Norske Reserveoffiserers Forbund trenger i år som i fjor frivillige. Også her begynner det å fylle seg opp. Nå er det kun noen ledige plasser som sykepleier og medic igjen.