Nyheter

SLÅTT TILBAKE: Russiske soldater i Zaporizjzja-området i Ukraina 14. juni. Nå skal ukrainske styrker ha gjort fremskritt i regionen.
SLÅTT TILBAKE: Russiske soldater i Zaporizjzja-området i Ukraina 14. juni. Nå skal ukrainske styrker ha gjort fremskritt i regionen.

Institutt: Vellykket ukrainsk motangrep

Ukraina har gjennomført vellykkede motangrep mot russiske styrker, ifølge den siste analysen fra Institute for the study of war (ISW). Dette er noen av de viktigste hendelsene knyttet til krigen i Ukraina natt til mandag 20. juni.

Publisert

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj regner med at Russland kommer til å intensivere angrepene mot landet. Zelenskyj setter antakelsen i sammenheng med EU-kommisjonens forslag om å gjøre Ukraina til kandidatland. Denne uken skal EUs 27 medlemsland stemme over forslaget.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: [email protected] eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Nasjonalforsamlingen i Ukraina har vedtatt to lover som innfører store begrensninger på russiske bøker og musikk. Lovene må signeres av president Volodymyr Zelenskyj før de kan tre i kraft.

Hør podkast: Putins imperiedrøm

Ukraina takker Australia for å ha sendt fire pansrede personellkjøretøy til det krigsherjede landet. De er del av en pakke på 14 slike kjøretøy som Ukraina skal få.

Ukraina har gjennomført vellykkede motangrep mot russiske styrker i Zaporizjzja-området, ifølge den siste analysen fra Institute for the study of war (ISW).

Les også: Tidligere russisk utenriksminister ber soldater slutte å følge ordre

Powered by Labrador CMS