Nytt om navn

STABSSJEF: I sommer forlater Gunnstein Bruåsdal stillingen som nestkommanderende i Sjøforsvaret, for å tre inn i en stilling i NATO.
STABSSJEF: I sommer forlater Gunnstein Bruåsdal stillingen som nestkommanderende i Sjøforsvaret, for å tre inn i en stilling i NATO.

Sjøforsvarets stabssjef får NATO-stilling

Gunnstein Bruåsdal ble fredag utnevnt i statsråd til kontreadmiral og beordret til ny stilling i Mons, Belgia.

Publisert

Gunnstein Bruåsdal fikk fredag jobben som stabssjef for direktoratet for Partnerships i Natos hovedkvarter SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) i Mons, Belgia. Det innebærer også opprykk til kontreadmiral.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til [email protected]. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Jeg er glad, stolt og veldig ydmyk, sier bergenseren om utnevnelsen.

Stillingen innebærer militær oppfølging av Natos partnernasjoner, sivilt-militært samarbeid (CIMIC) og knytning mot de internasjonale institusjonene.

Bruåsdal kommer fra stillingen som stabssjef og nestkommanderende i Sjøforsvaret. Han tiltrer i stillingen nærmere sommeren 2022.

Dette er ikke første gang i Nato for Bruåsdal. Han har også hatt en stilling som stabsoffiser i Nato i Lisboa. Han har tidligere vært leder for Marinens logistikkvåpen og har vært med på utviklingen og implementeringen av SAP- og Golf-programmene i Forsvaret.

Powered by Labrador CMS