Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

MorgenbrifMorgenbrifhttp://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/Morgenbrif_ny.jpghttp://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=890Dette skriver norske medier om Forsvaret i dag.

Vil du abonnere på morgenbrifen? Registrer deg her.​

Torsdag 13. desember: 

MILITÆRFLY KRASJET: Et amerikansk militærfly krasjet i havet utenfor Hawaii, skriver VG. Piloten overlevde, men tilstanden er alvorlig etter at han ble skutt ut av flyet rett før det styrtet i havet. Jagerflyet styrtet rundt 14.25 lokal tid, etter å ha tatt av fra hovedflyplassen i Honolulu. Flyet gikk ned rundt 5,6 kilometer fra en av rullebanene. Det amerikanske militærflyet deltok i en øvelse med omkring 30 andre fly.

PRIVATISERINGSAVGJØRELSE: I nesten ett år har de ansatte ved Hærens verksted på Bardufoss ventet på svar om framtiden for arbeidsplassene deres. Etter det Forsvarets forum kjenner til skal forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen i dag ta stilling til om Forsvaret skal konkurranseutsette deler av vedlikeholdet de utfører i dag. Forsvaret forum har besøkt de ansatte på verkstedet. Les hva de har å si i denne saken.

LANSERT KAMPANJE: Militært kvinnelig nettverk og den populære Instagram-kontoen «jenter i forsvaret» har lansert en kampanje under emneknaggen #tilmittforsvar.

«Mener du også at nok er nok oppfordrer vi deg til å legge ut et støttebilde med #tilmittforsvar.», skriver de i sosiale medier.

Les hva kampanjestarterne har å si i denne saken.

SJØFORSVAR-SJEF: Nils André Stensønes deler sorgen over tapet av fregatten «Helge Ingstad» med sjøforsvaret. Det han føler mest på, er likevel lettelse. Forsvarets forum møtte sjefen for Sjøforsvaret tolv dager etter fregatt-ulykken. Les mer om hvordan han opplevde minuttene og timene etter at han fikk beskjed om at Helge Ingstad stod på grunn og tok inn vann.


***

Hver morgen sender vi ut en oversikt over hva mediene har skrevet om Forsvaret det siste døgnet. Vil du abonnere? Meld deg på her


Publisert 22. mars 2017 13:18.. Sist oppdatert 13. desember 2018 07:20.