Nytt om navn

MEDALJE: Sersjantmajor Liv Strædet er tildelt Luftforsvarets fortjenstmedalje. Her er hun sammen med avtroppende sjef Luftforsvaret, Tonje Skinnarland.

Fikk medalje av sjef Luftforsvaret

Sersjantmajor Liv Strædet (56) har blitt tildelt Luftforsvarets fortjenstmedalje for sin innsats.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I begrunnelsen for tildelingen trekker avtroppende sjef Luftforsvaret Tonje Skinnarland spesielt frem hennes innsats i stillingen som sjef for vernepliktseksjonen i Luftforsvarsstaben perioden 2006-2015.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Hennes innsats har hatt en avgjørende positiv effekt på hvordan Luftforsvaret i dag forvalter vernepliktige inne til førstegangstjenesten, og hvordan den enkelte tjenestegjørende blir ivaretatt og sett. Denne gode erfaringen tar de vernepliktige med seg ut i samfunnet, sa blant annet Skinnarland under tildelingen, ifølge Forsvaret.

Les også: Tonje Skinnarland går til Forsvarsstaben

Strædet startet sin karriere på befalsskolen for saniteten i Hæren i 1985. Etter befalsskolen byttet hun forsvarsgren og startet i Luftforsvaret.

Powered by Labrador CMS