Nyheter

VOLDSBØLGEN: Israels statsminister Naftali Bennett gir landets sikkerhetsstyrker fritt spillerom i håndteringen av angrep begått av palestinere. De skjer etter at tre personer ble drept i Tel Aviv torsdag.

Dødstallet stiger etter skyteangrepet i Tel Aviv

Dødstallet har steget til tre etter angrepet i Tel Aviv torsdag. Israels statsminister gir sikkerhetsstyrkene frie tøyler i håndteringen av voldsbølgen.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

— Vi gir full handlingsfrihet til hæren, Shin Bet, og alle sikkerhetsstyrker for å bekjempe terroren, sa Israels statsminister Naftali Bennett fredag.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Shin Bet er Israels etterretningstjeneste.

Les også: Israel åpner feltsykehus vest i Ukraina

Angrepet i Tel Aviv skjedde ved en pub i Dizengoff-gaten, der en mann åpnet ild. En palestinsk mann som israelsk politi mener sto bak angrepet, ble senere skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker.

Fredag ble det opplyst at antall drepte i angrepet hadde steget fra to til tre. Den palestinske islamistiske bevegelsen Hamas og gruppen Islamsk jihad har uttrykt støtte til angrepet, men ikke tatt på seg ansvaret.

Les også: Israel angrep mål i Syria

Israel satte nylig inn soldater for å hjelpe politiet med å håndtere voldsbølgen som krevde elleve menneskeliv på én uke like før den islamske fastemåneden ramadan startet.

Powered by Labrador CMS