Nytt om navn

Oberstløytnant Bernt Normann Lockert er ny sjef for HV-17.

Bernt Lockert blir ny sjef for HV-17: – Drømmejobben

Oberstløytnanten kommer fra stillingen som stabsoffiser struktur ved Hærens våpenskole.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Sjef HV-17 er drømmestillingen min og en type tjeneste jeg har ventet lenge på. Samtidig mener jeg dette må være den fineste sjefsstillingen i hele Forsvaret og jeg føler meg veldig privilegert som har fått den, sier Lockert i en pressemelding fra Heimevernet.

Lockert tar over etter oberstløytnant Stein Ulvolden Høye, som har vært sjef siden september 2015. Høye skal videre til ny jobb ved Forsvarsstaben i Oslo.

Sjefsskiftet ble gjort med en høytidelig seremoni i Garnisonen i Porsanger torsdag formiddag, står det i pressemeldingen. Sjef for Heimevernet, generalmajor Elisabeth Michelsen, var tilstede på Porsangmoen.

Tidligere sjef HV-17 Stein Ulvolden Høye, sjef Heimevernet Elisabeth Michelsen og ny sjef HV-17 Bernt Normann Lockert under dagens seremoni ved Garnisonen i Porsanger.

Den ferske sjefen startet sin karriere karrieren i Forsvaret med Befalsskolen for infanteriet i Nord-Norge i 1990-1991. Siden da har han vært innom flere stillinger i Forsvaret, blant annet Sanitetsbataljonen, Brigade Nord-ledelsen og i Hærstaben.

Ny jobb?

Er det nye tilsettinger du mener vi bør skrive om? Send et tips til tips@fofo.no

Normann Lockert har også erfaring fra internasjonale operasjoner fra blant annet Afghanistan og har bred utdannelse både militært og sivilt.

Finnmark heimevernsdistrikt (HV-17) holder til i Porsangmoen leir utenfor Lakselv. Distriktet er integrert i Finnmark landforsvar og har egen førstegangstjeneste for soldater som skal rett ut i områdestrukturen etter seks måneders førstegangstjeneste.

Powered by Labrador CMS