Nytt om navn

TILBAKE: Brage S. Wiik-Hansen starter i ny jobb som talsperson for Hæren i ett år. Han har allerede tre års erfaring med å jobbe innenfor presse og informasjon for Forsvaret.

Wiik-Hansen vender tilbake til Forsvaret

I vår gikk Wiik-Hansen over til sivil sektor og ny jobb i kommunikasjonsbyrå. I august returnerer han til Hæren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Etter snart et halvår hos kommunikasjonsbyrået Apeland, har tidligere presse- og informasjonsbefal Brage S. Wiik-Hansen vendt tilbake til Forsvaret.

Både Wiik-Hansen selv og talsperson i Hæren, kommandérsersjant Rolf Ytterstad bekrefter dette ovenfor Forsvarets forum torsdag ettermiddag. Allerede på mandag neste uke skal han starte i sin jobb som talsperson for Hæren i ett år.

Bak seg har Wiik-Hansen en rik erfaring innenfor presse og kommunikasjon. Han har både tjenestegjort internasjonalt som presse- og informasjonsbefal i Lituaen, Georgia, Irak og Jordan, og jobbet tett på Hans Majestet Kongens Garde og Forsvarets militærpolitiavdeling.

Hans forgjenger, major Eirik Skomedal gikk ut i pappaperm før sommeren og skal starte på Stabskolen til høsten.

Powered by Labrador CMS