Nytt om navn

BÆREKRAFTIG: Tidligere strategisk rådgiver for sjef Hæren, Brage Hertzenberg, har sluttet i forsvaret og skal begynne i ny jobb hos Yara.
BÆREKRAFTIG: Tidligere strategisk rådgiver for sjef Hæren, Brage Hertzenberg, har sluttet i forsvaret og skal begynne i ny jobb hos Yara.

Brede Hertzenberg ferdig i Forsvaret etter 15 år

Den 1. april begynte Brede Hertzenberg, tidligere strategisk rådgiver for sjef Hæren, som kommunikasjonssjef i Yara etter til sammen 15 år i Forsvaret i både inn- og utland.

Publisert Sist oppdatert

–Yara har en sentral rolle både innen matsikkerhet og det grønne skiftet, med en tydelig målsetning om å bidra til nok mat til verdens befolkning samtidig som vi ivaretar planeten vår. Jeg ser frem til å være med å sette både sikker og bærekraftig matforsyning enda høyere på agendaen, uttaler Hertzenberg i en pressemelding fra Yara.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Brede har en bachelor i journalistikk fra Univeristy of Texas at Austin. I tillegg til en mastergrad i internasjonale relasjoner ved London School of Economics og Executive Certificate in Public Leadership fra Harvard Kennedy School.

På ungdomsskolen begynte Hertzenberg med journalistikk og har i senere tid jobbet i både Aftenposten og Association press i London.

Han tjenestegjorde i Afghanistan og i Florida, før han i 2008 ble en del av Hæren. Til sammen har Brede jobbet 15 år for Forsvaret.

Brede bor på Frogner sammen med kona og to barn, er glad i ekstremsport og dyrker bonsai-trær på fritiden, ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS