Nytt om navn

ERFARING: Frede Hermansen har tidligere erfaring fra ulike stillinger i Forsvarsdepartementet og er nå klar for å tre inn i sin nye stilling som departementsråd
ERFARING: Frede Hermansen har tidligere erfaring fra ulike stillinger i Forsvarsdepartementet og er nå klar for å tre inn i sin nye stilling som departementsråd

Frede Hermansen blir ny departementsråd

Hermansen danket ut 13 andre søkere på jobben som departementsråd i Forsvarsdepartementet.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I pressemeldingen fra Forsvarsdepartementet står det at Frede Hermansen ble utnevnt til departementsråd ved statsråd fredag 11. februar.

Han hadde tidligere stillingen som assisterende departementsråd og stedsfortreder for departementsråden. Hans forgjenger Arne Røksund begynte i ny jobb i ESA ved årsskiftet.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Les også: Amerikanske bombefly har ankommet Storbritannia

Hermansen har erfaring fra flere tidligere stillinger ved Forsvarsdepartementet blant annet avdelingsdirektør og leder for Seksjon for langtidsplanlegging og strategisk analyse. Han var også direktør for strategi, økonomi og virksomhetsstyring i Politidirektoratet en periode.

Forsvarsminister Enoksen sier Hermansen har bred og relevant bakgrunn og er rette mannen for stillingen.

Les mer: 14 menn vil bli departementsråd i Forsvarsdepartementet

Powered by Labrador CMS