Nytt om navn

I KOMMISJONEN: Forsvarskommisjonen inviterte til dialogmøte i Fanehallen. På første rad satt flere av kommisjonens medlemmer og kommunikasjonsansvarlig Fredrik Tandberg.

Tandberg går fra Forsvarskommisjonen til Forsvarsdepartementet

Stabssersjanten håper og tror erfaringene fra Forsvarskommisjonen og bakgrunnen hans fra Forsvaret vil spille en viktig rolle i den nye jobben.

Publisert Sist oppdatert

15. juni gikk stabssersjant Fredrik Tandberg ut av stillingen som kommunikasjonsansvarlig for Forsvarskommisjonen. Samme dag hadde han sin første arbeidsdag i sin nye stilling som kommunikasjonsrådgiver for Forsvarsdepartementets avdeling for forvarspolitikk og langtidsplanlegging.

– Det som er spennende er at jeg nå kommer til et sted hvor det er et ønske om kommunikasjon og man er åpen for både innspill og muligheter, sier Tandberg til Forsvarets forum.

FD er blant annet avdelingen som har ansvaret for å lage ny langtidsplan, noe Tandberg ikke har vært med på før.

– Jeg ser fram til å lære og gjøre noe nytt, få et innblikk i hvordan prosessen fungerer og samtidig komme med forslag til hvordan man kan understøtte prosessen på en god måte, fra et kommunikasjonsperspektiv, sier han.

Tandberg har sin bakgrunn fra Forsvaret, men sier at det først og fremst ikke er den militære utdannelsen som har vært hovedtyngden i arbeidet hans.

– Jeg tror absolutt at erfaringene og kunnskapen fra Forsvaret kommer til å bli både sentral og viktig i FD, fordi man vet hvordan organisasjonen fungerer, sier han.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Tandberg har jobbet i ulike stillinger innenfor kommunikasjon i Forsvaret siden 2008. Kun avbrutt av ett år og ni måneder i Tolletaten.

– Det er nok litt av det som er unikt med kommunikasjonsorganisasjonen i Forsvaret. At det er en blanding av sivile fagfolk og militære kommunikasjonsfolk, sier han.

– Selv om det på en måte ikke er sammenlignbart, håper jeg og tror at erfaringene fra tiden med Forsvarskommisjonen også kan tilføre noe til denne prosessen også, slik at den blir best mulig, avslutter han.

Powered by Labrador CMS