Nytt om navn

Forlater Forsvaret - går til Aftenposten

Aftenposten henter Hanne Marie Maugesten (35) fra Forsvarets mediesenter til sin podkast-satsing.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Aftenposten satser videre på podkast og styrker lydavdelingen med fire nye fast ansatte podkastjournalister, melder bransjenettstedet Medier24.

En av disse er Hanne Marie Maugesten, som har vært med på å utvikle den prisvinnende dokumentaristiske podkasten «Våre historier» ved Forsvarets mediesenter.

35-åringen er utdannet radiojournalist fra Høgskolen i Volda og tekstforfatter fra Westerdals, og har 12 års erfaring med journalistikk og kommunikasjon, blant annet fra Forsvarets forum og Forsvarets mediesenter.

– Vi har ansatt tre helstøpte lydmennesker med ulik spisskompetanse. Sammen vil de utgjøre en solid kjerne i Aftenpostens dokumentar- og featuresatsing, som også skal spille på journalister fra resten av huset. De har til felles at de er gode historiefortellere på lydmediets premisser - og ikke minst at de er skikkelig trivelige folk, sier podkastsjef Karoline Fossland i Aftenposten til Medier24.

Hør på podkasten: Våre Historier

Powered by Labrador CMS