Nyheter

PÅ OFFENSIVEN: Sjur Gaaseide (t.v.) i Deloitte og Kjell Rusti i Sopra Steria satser på forsvarssektor sammen.
PÅ OFFENSIVEN: Sjur Gaaseide (t.v.) i Deloitte og Kjell Rusti i Sopra Steria satser på forsvarssektor sammen.

Sopra Steria og Deloitte frir til forsvarssektoren

Forsvarssektoren skal gjøre store investeringer i de kommende årene. Det håper de to konsulentselskapene å få jobbe med.

Publisert

Konsulentselskapene Sopra Steria og Deloitte tatt har de valgt å bli samarbeidspartnere, i håp om å bistå forsvarssektoren med strategisk rådgivning og digitalisering, går det frem av en pressemelding.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: [email protected] eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Sopra Steria og Deloitte kompletterer hverandre i tjenester. Samarbeidet vil gi oss ytterligere styrke og kapasitet som strategisk rådgiver og digitaliseringspartner for forsvarssektoren, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia.

Sjur Gaaseide, administrerende direktør i Deloitte, sier at selskapet har jobbet med forsvarssektoren i mange år, på både nasjonalt og globalt nivå.

– Vi ser frem til å bidra ved å kombinere det beste av vår internasjonale erfaring med den sterke lokale kompetansen vi har fra både forsvarssektoren og store endringsprogrammer i offentlig og privat sektor, sier han.

Powered by Labrador CMS