Nyheter

GIGANTSAMLING: Nazist-uniformer, flagg og bilder av Adolf Hitler var blant de rundt 1000 nazisteffektene som ble funnet hjemme hos den 58 år gamle mannen som er mistenkt for seksuelle overgrep mot barn.

Politiet i Rio skulle pågripe mistenkt overgriper:
Fant gigantsamling med nazieffekter

Samlingen til en antatt verdi på 30 millioner kroner ble oppdaget da politiet skulle pågripe en mann mistenkt for seksuelle overgrep mot barn.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Over 1000 ulike gjenstander ble funnet hjemme hos den 58 år gamle mistenkte mannen. Samlingen ble oppdaget av brasiliansk politi da de aksjonerte mot leiligheten til mannen i Rio de Janeiro onsdag.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

I leiligheten fant politiet blant annet nazistuniformer, tidsskrifter, malerier, våpen og ammunisjon, flagg og bilder av Adolf Hitler, melder nyhetsbyrået Reuters.

Mannen ble pågrepet mistenkt for grove seksuelle overgrep mot flere barn. Han ble også siktet for ulovlig oppbevaring av et skytevåpen og rasistisk diskriminering.

Etterforskningsleder Luis Armond i politiet i Rio sa til Reuters at den nå pågrepne mannen er en Holocaust-fornekter og overgriper, samt rasist og homofob.

Mannen skal komme fra en rik familie, og Armond tror han kan ha brukt arv til å bygge opp samlingen sin.

Nyhetsbyrået melder ikke hvordan mannen stiller seg til siktelsene.

Powered by Labrador CMS