Nyheter

BRANNSLUKKING: Nødetatene og Forsvaret jobbet iherdig for å få slukket brannen som oppsto rundt Terningmoen skytefelt i Elverum.

Skytefeltet på Terningmoen er åpnet etter gressbrann

Forsvarsbygg har gjennomført undersøkelser på stedet. Disse skal nå være avsluttet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag klokken 13.31 fikk nødetatene melding om at begynte å brenne i gress og skog rundt Terningmoen skytefelt i Elverum. Både Forsvaret og brannvesenet jobbet hardt med å få kontroll, samt slukke brannen. Rundt 15.30-tiden samme dag ble det meldt om at brannen var under kontroll.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Brannen er nå slukket. Personell fra Sivilforsvaret og Forsvaret har stått brannvakt i hele natt, sier kommunikasjonssjef for Heimevernet, Per Gunnar Grosberghaugen til Forsvarets forum.

Da Forsvarets forum var i kontakt med oberstløytnanten tirsdag klokken 08.00 tirsdag holdt Forsvarsbygg ennå på med undersøkelsene.

– Vi vet ennå ikke årsaken, men Forsvarsbygg holder på med undersøkelser for å komme til bunns i dette. Av tidligere erfaring vil jeg mene at årsaken kan være en rikosjett som har skapt gnist og dermed tatt fyr i det tørre gresset.

Klokken 09.00 samme dag ble undersøkelsene avsluttet og skytefeltet åpnet.

Powered by Labrador CMS