Nyheter

BRANNSLUKKING: Nødetatene og Forsvaret jobbet iherdig for å få slukket brannen som oppsto rundt Terningmoen skytefelt i Elverum.
BRANNSLUKKING: Nødetatene og Forsvaret jobbet iherdig for å få slukket brannen som oppsto rundt Terningmoen skytefelt i Elverum.

Skytefeltet på Terningmoen er åpnet etter gressbrann

Forsvarsbygg har gjennomført undersøkelser på stedet. Disse skal nå være avsluttet.

Publisert Sist oppdatert

Mandag klokken 13.31 fikk nødetatene melding om at begynte å brenne i gress og skog rundt Terningmoen skytefelt i Elverum. Både Forsvaret og brannvesenet jobbet hardt med å få kontroll, samt slukke brannen. Rundt 15.30-tiden samme dag ble det meldt om at brannen var under kontroll.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: [email protected] eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Brannen er nå slukket. Personell fra Sivilforsvaret og Forsvaret har stått brannvakt i hele natt, sier kommunikasjonssjef for Heimevernet, Per Gunnar Grosberghaugen til Forsvarets forum.

Da Forsvarets forum var i kontakt med oberstløytnanten tirsdag klokken 08.00 tirsdag holdt Forsvarsbygg ennå på med undersøkelsene.

– Vi vet ennå ikke årsaken, men Forsvarsbygg holder på med undersøkelser for å komme til bunns i dette. Av tidligere erfaring vil jeg mene at årsaken kan være en rikosjett som har skapt gnist og dermed tatt fyr i det tørre gresset.

Klokken 09.00 samme dag ble undersøkelsene avsluttet og skytefeltet åpnet.

Powered by Labrador CMS