Nyheter

I FLAMMER: Fra brannen i boligblokken i Arna bydel i Bergen natt til lørdag.

Forsvaret bistår etterforskning av boligbrann i Bergen

Forsvaret kobles inn i etterforskningen av boligbrannen i Bergen forrige helg. Tre personer har så langt status som mistenkt.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I pressemeldingen opplyses det også at Forsvaret kobles inn i etterforskningen. Det er to ansatte i Forsvarets minedykkerkommando som skal bistå politiet i etterforskningen av storbrannen, som førte til ta flere beboere ble evakuert lørdag, melder NRK.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

De skal i hovedsak lete gjennom videoovervåking av bygget, som enda ikke er hentet ut av ruinene.

– Det er for farlig å ta seg inn i bygget. Derfor har vi kontaktet Forsvaret for å gjøre undersøkelser inne i bygget for å søke etter videomaterialet. Det er svært ønskelig å få tak i dette utstyret til videre etterforskning, sier politiadvokat Are Nygård Berg til rikskanalen.

Kripos har også sendt en spesialtrent hund til branntomten onsdag for å lete etter rester av brennbar væske.

TOTALSKADD: Krimteknikere til stede ved boligblokken i Arna ble totalskadd i en brann natt til lørdag 7. august i år.

Politiet etterlyser vitner i saken, og ber alle som var vitne til brannen tidlig om å ta kontakt. De er også interessert i eventuelle bilder og video, og publikum bes ta kontakt på 476 96 060.

– Politiet ønsker også å komme i kontakt med personer som observerte brannen i en tidlig fase, og da spesielt personer som har observasjoner av brannen før nødetatene kom til stedet, skriver politiet.

Tre personer har så langt status som mistenkt i saken.

Powered by Labrador CMS