Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1882_vilbliinfosjefipolitforum_1882_vilbliinfosjefipolithttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=9195NY JOBB? Jostein Røraas, kommunikasjonssjef i Hæren. Foto: Forsvaret/forum-media/PubImages/Jostein Røraas kommunikasjonssjef i Hæren.jpgNY JOBB? Jostein Røraas, kommunikasjonssjef i Hæren. Foto: Forsvaret

Vil bli infosjef i Politidirektoratet

Informasjonssjef Jostein Røraas i Hæren har søkt jobben som kommunikasjonsdirektør i Politidirektoratet.

Det skriver Politiforum på sine nettsider.

Politiforum skriver at 10 kvinner og 11 menn har søkt jobben Politidirektoratet (POD) og at åtte av dem er unntatt offentlighet. Blant de søkerne som er offentliggjort er blant andre Andrea Kilen, som er fungerende kommunikasjonsdirektør i POD.

Søknadsfristen gikk ut denne uken, men det er ikke kjent når ny kommunikasjonsdirektør vil bli tilsatt skriver Politiforum.

Røraas kom til Forsvaret sommeren 2017, fra konsulentbransjen.

Sjef Hæren, Odin Johannessen, uttalte den gang at Røraas ville utfordre og tenke nytt om hvordan Hæren kommuniserer, både eksternt og internt, sier Johannessen.

Røraas har tidligere erfaring som pressekontakt i Oslo politidistrikt, i tillegg til at han har vært selvstendig næringsdrivende i flere år.

Kommunikasjonssjefen i Hæren har bakgrunn fra Forsvaret i perioden 1998 til 2003, med befalsskole i Hæren, utenlandstjeneste og en kort periode hos Marinen i Horten.

Røraas har ikke besvart Forsvarets forums henvendelser fredag ettermiddag.


Publisert 12. april 2019 17:41.. Sist oppdatert 15. april 2019 12:38.