Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1916_veteraneribergenmarkforum_1916_veteraneribergenmarkhttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=9248Treff: – Det blir et flott treffpunkt for veteraner og deres familier og venner, sier Arild Lihaug (t.h). Her er han sammen med Bjørn Dåvøy (Foto: Robert Eik/Forsvarets forum). /forum-media/PubImages/Opp og Ut-37.jpgTreff: – Det blir et flott treffpunkt for veteraner og deres familier og venner, sier Arild Lihaug (t.h). Her er han sammen med Bjørn Dåvøy (Foto: Robert Eik/Forsvarets forum).

Veteraner i Bergen markerer luftforsvarsjubileum

Veteranforening i Bergen arrangerer treff i anledning Luftforsvarets jubileum.

Det er veteranforeningen IntOps Bergen & Omland OPP og UT som står bak arrangementet på Flesland flyplass 28. april, der hovedhensikten er å samle veteraner, skape aktivitet og markere Luftforsvarets 75 årsjubileum.

Blant de fremmøtte blir det loddtrekning blant barna om en luftetur med et fly av typen Beech 200. Flyturen vil vare i rundt en halvtime og foregå over sentrale strøk i og rundt flyplassen.

 

 

forum_1916_veteraneribergenmarkforum_1916_veteraneribergenmarkhttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=9247Flytur: Barn av veteraner kan få flytur med denne maskinen på Flesland flyplass søndag 28. april. FOTO: PRIVAT /forum-media/PubImages/flyshow Bergen 1.jpgFlytur: Barn av veteraner kan få flytur med denne maskinen på Flesland flyplass søndag 28. april. FOTO: PRIVAT


Det blir grilling og enkel servering hele dagen. Brigader Ole Asbjørn Fauske holder foredrag om Luftforsvarets 75-årige historie, det blir akrobatikkflyging der pilot Kjetil Dalseid skal gjøre triks og oppvisning med et propellfly av typen Super Decathlon.

Det sysles også med planer om en overflygning i regi av Forsvaret.

Det har vi ikke fått avklart ennå. Men det blir uansett et flott treffpunkt for veteraner og deres familier og venner, sier en av initiativtakerne Arild Lihaug til Forsvarets forum sier en av initiativtakerne Arild Lihaug. Han legger til at arrangementet ikke ville vært mulig uten hjelp fra Alfa Shelter, veteran Per Einar Jansen og Flesland Flystasjon Flyklubb.

Publisert 25. april 2019 11:44.. Sist oppdatert 25. april 2019 18:31.