Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1668_underskrevavtalepå18forum_1668_underskrevavtalepå18http://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=8891UNDERSKREV KONTRAKT: Finn Håkon Jørstad, styreleder Harstad Maskin AS og John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef Evenes i Forsvarsbygg. Foto: Forsvarsbygg/forum-media/PubImages/2db550f7-a0f2-4b22-aca7-267b47f63af2.JPGUNDERSKREV KONTRAKT: Finn Håkon Jørstad, styreleder Harstad Maskin AS og John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef Evenes i Forsvarsbygg. Foto: Forsvarsbygg

Underskrev avtale på 184 millioner

Nå starter et omfattende infrastrukturprosjekt på Evenes flystasjon.

Med det går utbyggingen inn en ny fase.

Det er firmaet Harstad Maskin som har fått oppdraget og denne uken ble avtalen størrelse på vel 184 millioner kroner underskrevet mellom firmaet og Forsvarsbygg.

– Det er viktig at infrastrukturen kommer i gang tidlig slik at forsyning er på plass når de øvrige utbyggingsprosjektene starter opp på basen. Dette er et komplekst arbeid med både fornyelse og nye kapasiteter, og de skal jobbe i grensesnittet mot en rekke andre aktører som kommer til i løpet av kort tid, forteller utbyggingssjef for Forsvarsbygg på Evenes flystasjon, John Ommund Syvertsen, i en pressemelding.

Forsvarsbyggs oppdrag på Evenes er å sørge for tilpasset eiendom, infrastruktur, bygg og anlegg for Forsvaret.

Oppstarten av arbeidet starter umiddelbart. Anleggsperioden varer fra første halvår i 2019, og skal være ferdigstilt til flyene kommer på Evenes i 2022. Arbeidet inkluderer flere kilometer med VA og trekkerør, flere kilometer med hovedledninger til både fjernvarme og fjernkjøling, flere kilometer med veier innenfor anleggsområdet og håndtering av eventuelle forurensede masser.

Publisert 1. mars 2019 09:15.. Sist oppdatert 1. mars 2019 09:32.