Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1091_støtterlandskytterstforum_1091_støtterlandskyttersthttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=7420Støtte: Forsvaret er en viktig bidragsyter til Landsskytterstevnet. Blant annet hjelper Heimevernet til med standplassledelse. Foto: Kristian Kapelrud/Forsvaret /forum-media/PubImages/Landskytterstevnet.jpg

Støtter Landsskytterstevnet

Denne uka har Landsskytterstevnet blitt arrangert, med god støtte av Forsvaret.

Landsskytterstevnet arrangeres i år i Stjørdal og ble avsluttet fredag 10. august. Som vanlig er Forsvaret tungt inne med støtte.

Gjennom en avtale mellom Det frivillige Skyttervesen og Forsvaret, så stiller Forsvaret med personell og materiell fra Forsvarsmateriell, Forsvarets logistikkorganisasjon, Cyberforsvaret og Heimevernet.

De bidrar med innkjøp av elektronisk materiell til både feltskyting og baneskyting. I tillegg bidrar Forsvaret med spisskompetanse på infrastruktur og standplassledelse.

– Jeg kan si det så enkelt at uten Forsvaret sin støtte til Landsskytterstevnet, så blir det ikke noe landsskytterstevne slik som det er i dag, sier Jarle Tvinnereim, generalsekretær i Det frivillige Skyttervesen til forsvaret.no.

Tor Gaute Jøingsli vant Kongepokalen etter omskyting med Jan Kåre Moland og Anne Ingeborg Sogn Øiom ble skytterprinsesse.

Publisert 10. august 2018 15:38.. Sist oppdatert 15. august 2018 13:54.