Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1066_seierisverigeforum_1066_seierisverigehttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=7198Lagseier: Forsvaret stilte med et herre- og kvinnelag samt støtteapparat under mesterskapet i Sverige (foto:privat). /forum-media/PubImages/Militær femkamp.jpg

Seier i Sverige

Norge ble nordisk mester i militær femkamp for herrer  etter en forrykende sluttspurt.

– Danskene ledet med 200 sekunder før åtte-kilometeren, forteller løytnant Eirik Frøseth Solheim.

– Etter fire kilometer hadde vi tatt dem igjen – og ledet med 50 sekunder.

I tillegg til lagseier for herrene under lekene avholdt i Helsingborg og Landskrona 2.- 8. juli, tok Kristoffer Skonnord en individuell seier som nordisk mester i militær femkamp. Med 5209 poeng var det også ny personlig rekord for løytnanten som i likhet med Solheim tjenestegjør i Brigade Nord på Setermoen. Kristoffer Skonnord tok en individuell seier under lekene i Sverige (foto:privat). 

– Det morsomt å se at vi kan hevde oss i konkurranser der vi kjemper mot helproffe utøvere. Nå blir det feiring, sier Solheim som understreker at de har fokus på kommende konkurranser.

I månedsskiftet august-september er det nemlig VM i militær femkamp i Østerrike. Da skal Norge sende et lag av fire herrer og tre damer.

De øvrige deltakerne, i tillegg til Solheim og Skonnord som tok lagseier er: Marius Dreyer, Erik Forbord og Lars Øyvind Sandal Lien. 

Publisert 5. juli 2018 15:21.. Sist oppdatert 5. juli 2018 15:39.