Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_2244_inngårmilliardavtaleforum_2244_inngårmilliardavtalehttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=9814Petter Jansen (Forsvarets logistikkorganisasjon) og Morten Brandtzæg (Nammo) undertegnet avtalen. Viseadmiral Elisabeth Natvig var til stede. Foto: Ylva Seiff Berge. /forum-media/PubImages/_DSC2453.jpgPetter Jansen (Forsvarets logistikkorganisasjon) og Morten Brandtzæg (Nammo) undertegnet avtalen. Viseadmiral Elisabeth Natvig var til stede. Foto: Ylva Seiff Berge.

Inngår milliard-avtale med Nammo

Nammo skal levere ammunisjon, tjenester og forsyning til Forsvaret for 1,7 milliarder kroner.

Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) og Nammo Raufoss AS inngikk fredag 28. juni en samarbeidsavtale om leveranse av ammunisjon, tjenester og forsyning. Avtalen strekker seg over fire år og er på mellom 1,6 og 1,7 milliarder kroner. Den består av en rammeavtale og to delavtaler. Avtalen ble undertegnet på Akershus festning. 

Les mer i pressemelding fra Nammo

– Strategiske partnerskap med solide industrielle selskaper er en hjørnestein i vår tilnærming til militær logistikk og forsyning i fred, krise og konflikt, sier Petter Jansen, sjef for Forsvarets logistikkorganisasjon i pressemeldingen.

– Det er helt essensielt at de militære styrkene har tilstrekkelig ammunisjon, både for å håndtere daglige operasjoner men også for å fylle opp beredskapslagrene, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen i pressemeldingen.

– Dette har vært en utfordring i flere år, og jeg er glad for at vi har funnet en løsning.

Publisert 28. juni 2019 12:08.. Sist oppdatert 28. juni 2019 12:11.