Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1320_girekstrafridagtilfoforum_1320_girekstrafridagtilfohttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=8247JULEFRI: Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen gir sine ansatte to fridager i jula./forum-media/PubImages/Bruun-Hanssen_003.jpg

Gir ekstra fridag til forsvarsansatte

Forsvarssjefen er så fornøyd med innsatsen under øvelse Trident Juncture at han like greit gir alle ansatte en ekstra fridag i jula.

Som vanlig har forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen også gitt sine ansatte julefri enten julaften eller nyttårsaften som takk for innsatsen i året som er gått.

Men i år slår Bruun-Hanssen til med en ekstra fridag i jula som takk for innsatsen under øvelse Trident Juncture. Han berømmer de ansattes innsats gjennom året.

– Forsvarets ansatte gjør en formidabel jobb. Hver dag står de på for å bidra til at Forsvaret løser oppdragene sine. Med storøvelsen Trident Juncture har vi virkelig fått prøvd oss og jeg har mottatt mye skyt og ros fra våre allierte. På grunn av denne formidable innsatsen, gir jeg en ekstra fridag i tillegg til den tradisjonelle julefrien, sier Bruun-Hanssen.

Publisert 21. november 2018 15:44.. Sist oppdatert 27. november 2018 13:39.