Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1128_ekstillitsvalgtesfesforum_1128_ekstillitsvalgtesfeshttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=7568TILLITSVALGTE: Tidligere landstillitsvalgte møtes i helgen til 15-års markering på Stortinget. Bildet er fra landskonferansen tidligere i år, i Kirkenes. Arkivfoto: Werner Juvik. /forum-media/PubImages/wj20180606_FOFO_TVO_Landskoferanse_1634_sRGB.jpg

Eks-tillitsvalgtes fest

Landstillitsvalgte soldater de siste 15 årene samles lørdag i Stortingskjelleren.

Soldater som tjenestegjorde som landstillitsvalgte både ett, to og tre år har selvsagt organisert seg i en egen liten forening: Norges Værnepligtiges Landstillitsvalgtes Æresforening (NVLF).

I år er det 15 år siden foreningens opprinnelse, og da møtes de ikke bare til en enkel middag, men slår litt ekstra på stortromma. Sammen med noen utvalgte gjester samles derfor de tidligere tillitsvalgte i Stortingskjelleren til generalforsamling og festmiddag i morgen, lørdag 1. september.

Her blir det tid for både diskusjon, mimring og god mat.

Blant de inviterte er tidligere forsvarssjef Sverre Diesen og tidligere ombudsmann for Forsvaret Kjell Arne Bratli. Foreningens første president, Knut Sverre Skurdal Andresen, skal holde i innlegg.

I tillegg er alle tidligere journalister fra Soldatnytt invitert, i likhet med flere personer fra Forsvarets forum.

Per Kristian Krohn er president i NVLF.

– Jubileumsarrangementet på Stortinget i år har en liten faglig del, der vi diskuterer litt rundt vernepliktens utvikling, men vi skal også ha et skråblikk på tillitsvalgtrollen. Det blir en uformell fagdebatt, sier Krohn.

– Å ha vært tillitsvalgt har satt preg på oss i den videre karrieren, og vi synes det er fint å møtes. 

Publisert 1. september 2018 12:06.. Sist oppdatert 3. september 2018 11:42.