Nytt om navn

BEFALSELEVER: Hærens befalsskole er på vinterøvlse på Trysilfjellet.

Ny lederduo i BFO

En av dem har bakgrunn fra Sjøforsvaret. Den andre har lang fartstid fra Befalets fellesorganisasjon.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Rune Rudberg (56) og Dag Stutlien (49) er valgt til henholdvsis leder og ny nestleder i BFO. Det ble klart etter at Hovedstyret i BFO gjennomførte et suppleringsvalg tirsdag 24. januar, skriver BFO på sine nettsider.

Det står videre at Rudberg har lang fartstid i BFO, og har vært nestleder siden 2014. Han har også fungert som leder siden Jens Jahren ble valgt som leder av YS Stat.

Les også: BFO-Jahren har fått nytt verv

Stutlien har vært forhandlingsleder, og ble ansatt i BFO august 2021. Han har bakgrunn fra Sjøforsvaret, og har bred erfaring fra både operativ- og forvaltningstjeneste.

– Vi er ydmyke i forhold til det ansvaret og tilliten vi er gitt, og vi ønsker å ta BFO videre i den retning vi har jobbet for i denne perioden, sier lederduoen på bfo.no.

BFO ble etablert i 1957, og er med sine omlag 11.000 medlemmer den største av arbeidstakerorganisasjonene for militært personell.

RYKKER OPP: Rune Rudberg har vært nestleder i BFO siden 2014.
DAG STUTILEN I MIDTEN. Bildet ble tatt i 2019. Fra v. Ole Møller Bakke (hovmesterseksjonen), Hoffsjef Gry Mølleskog, Sjef Hoffets stab Tone Rinden Rygh, Sjef sikkerhet Lars Ivar Frøystad, H.M. Kongens adjutant, orlogskaptein Dag Stutlien, H.M. Kongens adjutant, major Joakim Thyregod Aspelund, Eskil Einang (hovmesterseksjonen), Overadjutant oberst Anders Jernberg står i Fugleværelset på Slottet og venter på en ambassadør som skal inn til kongen.
Powered by Labrador CMS