Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

Kalenderhendelse
Starttidspunkt11. august 2017
Type hendelseIdrett

Arctic Race

I august kommer Arctic Race til Bardufoss flystasjon.

11. august er det innspurt på andre etappe i sykkelrittet Arctic Race of Norway på flystripa på Bardufoss. 139 luftving med støtte av Brigade Nord legger opp til en stor sosial happening denne fredagen:

– Dette er jo ett av verdens største idrettsarrangementer og vi regner med tusenvis av tilskuere inne på stasjonsområdet. Syklistene skal sykle tre runder – i alt 25 km  - på landings- og taksebanen, i tillegg blir det før og etter målgang et militært show med fly i lufta og kjøretøyer på bakken, sier militær prosjektleder Frank Torkildsen.

Det vil være mulig å følge løperne på storskjerm hele løypa, og TV 2 sender Arctic Race. 339-skvadronen vil fyre av startsalutten på den 177 km lange etappen – det skjer i lufta over Sjøvegan.

180 millioner TV-seere kan se Arctic Race, og sikkerhetsmyndighetene vil skjerme enkelte soner inne på Bardufoss flystasjon.

Publisert 11. juli 2017 13:56.. Sist oppdatert 27. juli 2017 10:35.