Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

forum_1888_andreplassiforsvaretforum_1888_andreplassiforsvarethttp://forsvaretsforum.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=9208Skipet HMS PragueSiri Rooseboom De Vries fikk 2. plass i Forsvarets forums novellekonkurranse med en podcast om hospitalskipet HMS Prague (Illustrasjonsfoto: Shutterstock). /forum-media/PubImages/HMS PRAGUE -nettet.jpgSiri Rooseboom De Vries fikk 2. plass i Forsvarets forums novellekonkurranse med en podcast om hospitalskipet HMS Prague (Illustrasjonsfoto: Shutterstock).

Skipet HMS Prague

Siri Rooseboom De Vries fikk 2. plass i Forsvarets forums novellekonkurranse med en podcast om hospitalskipet HMS Prague.

Denne podkast-episoden er Siri Rooseboom De Vries sitt bidrag i Forsvarets forums novellekonkurranse om 2. verdenskrig. Hun fikk andreplass for fortellingen om hospitalskipet HMS Prague.


Publisert 16. april 2019 13:32.. Sist oppdatert 17. april 2019 10:06.