Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

nijmegen1nijmegen1http://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/nijmegen1.jpghttp://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=724Bein og føtter får kjørt seg under Nijmegen-marsjen. Foto: Camilla Briså.

Nijmegen fulltegnet

En knapp halvtime tok det før plassene til Nijmegen 2017 var revet bort. Men det finnes en venteliste.

Den norske Nijmegendelegasjonen fikk totalt 425 plasser for gående i år.
Av disse er 325 plasser til gående i avdeling og 100 plasser til individuelle gåere.

– Det ser ut til å bli 13 avdelinger som stiller deltagere og godt og vel 100 individuelle gående, sier informasjonsansvarlig i Norske Reserveoffiserers forbund (NROF) Camilla Briså.

Nijmegenmarsjen er en fire dager lang marsj som arrangeres hvert år den tredje uken i juli i byen Nijmegen i Nederland. Dagsetappene varierer fra 30 til 50 kilometer, med og uten ti kilo pakning, avhengig av alder, kjønn, og om en går som sivil eller militær. Du kan lese mer om marsjen på de offisielle sidene til Nijmegen-marsjen.

I år, som i fjor går påmelding og organisering gjennom NROF. På NROF sine nettsider kan du lese mer om påmelding, venteliste og tips til deg som skal gå.

 

 

Mil etter milMil etter milhttp://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/nijmegen2.jpghttp://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=725Tirsdag startet 47 000 kvinner og menn på årets Nijmegen-marsj.

​​

– Det er stor rift om de individuelle plassene. De som ikke har fått plass, blir automatisk plassert på venteliste. Vi vil kontakte disse hvis det blir ledige plasser. Av erfaring fra i fjor vil det bli nettopp det, så muligheten er ikke helt borte. Det kan være greit med litt is i magen for de på venteliste, sier Briså.

Norske Reserveoffiserers Forbund trenger i år som i fjor frivillige. Også her begynner det å fylle seg opp. Nå er det kun noen ledige plasser som sykepleier og medic igjen.


Publisert 1. mars 2017 14:22.. Sist oppdatert 17. juli 2017 10:56.

 

 

Livet i krig og konflikt<img alt="" src="/forum-media/PubImages/Medalje3000-2.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Livet i krig og konfliktJan Erik Brodahl har brukt 24 år av livet på krig og konflikt. I desember blir han hedret for innsatsen han har lagt ned på vegne av Forsvaret og FN. http://forsvaretsforum.no/medalje-nummer-3000-i-år
Slik reagerer sentrale folk i Forsvaret<img alt="" src="/forum-media/PubImages/_DSC1136%20copy%202.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Slik reagerer sentrale folk i Forsvaret– Den som seksuelt trakasserer våre medsoldater har ingenting å gjøre i Hæren, sier sersjantmajor Rune Wenneberg. http://forsvaretsforum.no/slik-reagerer-forsvarstoppene-på-saken-om-seksuell-trakassering
Tar grep mot macho-kulturen <img alt="" src="/forum-media/PubImages/_DSC1838.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tar grep mot macho-kulturen I Panserbataljonen jobber de målbevisst mot all type trakassering.http://forsvaretsforum.no/tar-grep-mot-macho-kulturen