Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

Forsvarets forumForsvarets forumhttp://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/Land_026.jpghttp://forsvaretsforum.no/forum-media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=346Forsvarets forum er et fagblad for og om Forsvaret. Vi dekker de fleste feltene av Forsvarets virksomhet og hverdag.

Papirutgaven F kommer ut seks ganger i året og  sendes ut til forsvarsansatte, samt deler av skoleverket, bibliotek, yrkesveiledere, medier og politiske organer.

Du kan også følge oss på Facebook, Instagram og Twitter. Her kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt. 

Som fagblad er oppgaven vår å formidle informasjon og debatt. Redaksjonen har en fri og uavhengig stilling og jobber etter Vær Varsom-plakaten​ og RedaktørplakatenVår uavhengige stilling er i henhold til Lov om redaksjonell fridom i media. Innholdet på nettsidene og i papirutgaven behøver derfor ikke være et uttrykk for hva den politiske eller militære ledelsen måtte mene.

 Forsvarets forum er medlem av Fagpressen.

 Forsvarets forum er utgitt av Forsvarets fellestjenester på oppdrag fra forsvarssjefen. 

Ansvarlig redaktør er 
Tor Eigil Stordahl. Fungerende digitalredaktør er Silje Kampesæter.  

Se oversikt over ansatte her.

​Har du innspill, kommentarer, ris eller ros? Send oss en epost. ​

Publisert 28. desember 2016 11:45.. Sist oppdatert 7. oktober 2019 23:45.