Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

 

 

19 drept i et flyangrep mot en markedsplass i Syria

19 mennesker er drept i et flyangrep mot en markedsplass i et opprørskontrollert område av Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Minst 45 andre er såret i flyangrepet, som ifølge den syriske eksilgruppa rammet et grønnsaksmarked i landsbyen Maaret al-Numan i Idlib-provinsen.

16 av de 19 som ble drept, var ifølge SOHRs leder Rami Abdulrahman sivile, mens identiteten til de tre andre ennå ikke er fastslått. Tilstanden til flere av de sårede skal være kritisk, og tallet på drepte ventes ifølge ham å stige. Ifølge SOHR var det russiske kampfly som gjennomførte angrepet, men opplysningene er ikke bekreftet fra annet hold.

Søndag ble 18 mennesker drept i flyangrep mot opprørskontrollerte landsbyer i Idlib-provinsen, blant dem Anas al-Dyab. Han jobbet for redningsgruppen De hvite hjelmene og leverte også bilder og videoer til nyhetsbyrået AFP.
(NTB)

Publisert 22. juli 2019 11:15..